De Vlaamse Ardennen zijn niet alleen prachtig om door te fietsen maar ook een reusachtig groot gebied in Vlaanderen. Als je echt alle uithoeken van de Vlaamse Ardennen wil ontdekken, kan dat best per fiets. Zo kan je per dag makkelijk 40 km of meer afleggen.

Onze fietstrektochten door de Vlaamse Ardennen.

We organiseren, in samenwerking met andere b&b’s uit de streek trektochten doorheen de Vlaamse Ardennen, zowel te voet als per fiets.

Een fietstrektocht bestaat uit een traject waarbij je elke dag rond 15 a 25km fietst, van de ene naar de andere b&b en elke nacht in een andere b&b zal overnachten. De trektocht start bij de eerste b&b waar je na de trektocht ook weer toekomt. Ondertussen blijft je wagen gewoon staan gedurende de trektocht en de deelnemende b&b’s vervoeren je bagage naar de volgende overnachtingsplaats.

Dat maakt een trektocht door de Vlaamse Ardennen zeer uniek en veelzijdig. Je komt er de mooiste plekje tegen. Om nooit te vergeten! Wil je liever de trektocht wandelen? Dat kan ook! Klik hier voor ons wandelaanbod!

Aan u de keuze!

We hebben momenteel 3 trektochten die we kunnen organiseren.

Een 2-daagse, een 3-daagse en een 5-daagse trektocht.

De 2-daagse en de 5-daagse trektochten zijn inclusief alle maaltijden, de 3-daagse is enkel met ontbijt (lunchpakket optioneel).

Hieronder geven we u graag een overzicht van de mogelijke “trektochten door de Vlaamse Ardennen”.


Onderaan de tabel kan u doorklikken voor meer info en reservaties.

Info2daagse3daagse5daagse
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is valies-1.pngBagagetransfer naar volgende b&bjajaja
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is maaltijd-1.pngMaaltijden inbegrepenontbijt, lunchpakket en avondmaalontbijtontbijt, lunchpakket en avondmaal
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is km.pngAfstanden45 of 65 km per dag45 of 65 km per dag45 of 65 km per dag
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is slapen-1.pngAantal overnachtingen235
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is aantal.pngAantal deelnemende b&b’s235
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is weekend.pngOok in het weekend mogelijkjaneenee
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Ontwerp-zonder-titel-5.pngHonden toegelatenjaneenee
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is prijs.pngPrijs per 2 personen3903601080
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is info.pngMeer info en inschrijven opKlik hierKlik hierKlik hier

Vijfdaagse Met vijf in bed.

Onze topper onder de toppers, de wandelzesdaagse trektocht door de Vlaamse Ardennen, georganiseerd door het team van Met vijf in Bed.

Meer info op www.metvijfinbed.be